Gönen Sürücü Kursları – Gönen Ehliyet Kursları

Gönen Sürücü Kursları – Gönen Ehliyet Kursları

Balıkesir’in önemli ve turistik ilçelerinden olan Gönen, yaşanabilir yerler arasında bulunur. İlçede dağdan göllere, nehirlerden akarsulara kadar birbirinden ilgi çekici doğal güzelliklerin olduğunu söyleyebiliriz. Her yıl on binlerce turistin ziyaret ettiği ilçede yaşamak için sayısız neden sayılabilir. İlçenin nüfusu yaklaşık olarak 75 bindir.

Marmara Denizi’nin hemen kıyısında bulunan bu ilçe, özellikle deniz ve tarım turizmi açısından avantajlıdır. Ağaçlarla kaplı olan ilçe, su kaynağı bakımından bir hayli zengindir. İlçenin merkezinden sahile 30 kilometrede ulaşabiliyorsunuz.

Balıkesir, Gönen denildiğinde ilk akla gelen yerlerin başında kuş gölü gelir. İlçenin merkezine 25 km uzaklıkta bulunan bu göl, Türkiye’nin önemli doğal güzellikleri arasında yer alır. Göle her yıl yüzbinlerce turist gelir ve farklı kuş türlerini görebilme imkanı bulurlar. Gölde yaşayan çok fazla kuş türü var. Bu da harika fotoğraflar çekebilmeniz açısından önemlidir. Kuş gölü yalnızca fotoğraf çekmek için değil aynı zamanda kafa dinlemek için de güzel bir yer. Bölgede piknik yapacağınız ve kamp kuracağınız güzel yerlerde var.

Yaklaşık olarak 150 kilometrelik bir alana kurulu olan bu göl oldukça geniştir. Gönen’e geldiğinizde mutlaka görmeniz gereken yerlerden birisi de ilçe merkezine 25 kilometrelik mesafede bulunan Koca Çayı’dır. Burası oldukça sessiz ve sakin bir yerdir. Çay turistler tarafından sıkça ziyaret dilmektedir. Çevresi ağaçlarla kaplı olan Koca Çay’da kamp yapılacak yerler de mevcuttur. 10 kilometrelik uzunluğu olan çayın ortalama derinliği ise 1 metreyi geçmiyor. İçerisinde farklı canlı türlerinin bulunduğu Koca Çay, harika manzaraya sahiptir. Yılın her mevsiminde geleceğiniz Çay’a herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir. Balıkesir’de görmeniz gereken yerlerden birisi de Gönen Çayı’dır. Adını ilçeden almış olan bu çay, doğal güzellikleriyle ün yapmıştır. Çay’ın özellikle yaz mevsimlerinde hareketli olduğunu söyleyebiliriz. Dağcılık ve kampçılık yapmak isteyenler Çay’ın kenarında buluşurlar. Gönen çayı ilçeye yaklaşık olarak 15 kilometrelik mesafededir. Bu da bir anlamda merkezde demek yerinde olacaktır. Çay’ın geneline baktığımızda 1-2 metrelik derinliğe sahip olduğunu görebiliyoruz. Rafting yapmak içinde uygun olan bu çay, her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir.

Gönen Sürücü Kursu – Gönen Ehliyet Kursu

İlçede yaşayanlara hizmet veren Gönen sürücü kursları mevcuttur. Gönen’de yaşıyorsanız ve ehliyet almak istiyorsanız Gönen ehliyet kursları arayışına girebilirsiniz. Gönen sürücü kursları için web sitemizi ziyaret edebilir, sizin için en uygun sürücü kursunu tercih edebilirsiniz.

Gönen Ehliyet Fiyatları

Gönen ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.balikesirsurucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.